FondLinksD

Ooit stoomde er de legendarische Pullmann Express voorbij. Vandaag vormt het voormalige station van Moere het decor voor B&B Spoor.62 waar rust, discrete luxe en een historisch patrimonium elkaar omarmen.

Kalsijdebrug 14  • 8470

Kunstenaar Patrick Storms schildert, tekent en bouwt beelden. Het zijn woorden en gedachten die hun kracht vinden in de materie. Enkele van zijn realisaties kunt u bij ons bewonderen.

Sympathieke gastvrouw Bernette ontvangt u in B&B Aurora in Oostende. In een rustige buurt op wandelafstand van zee en openbaar vervoer en een tweetal km van het centrum.

Marc Couvreur, Oostends fotograaf overleed half januari 2013 op 49-jarige leeftijd. Postuum werden de foto's op zijn blog gebundeld in een prachtig boek van 384 pagina's.

Hotel Bonne Auberge is een rebelmantique hotel gelegen in het hartje van De Haan. Een gezellig hotel in belle époque-stijl waar het rebelse en het romantische elkaar ontmoeten.

LinkWeide

De Weide Wereld, een B&B uniek gelegen te midden van een beschermd natuurgebied. Door de velden bereik je al wandelend of fietsend Brugge.

LinkDorpD

In Snaaskerke, een kleine polderdorpje langs het kanaal Plassen-dale - Nieuwpoort, ligt de sfeervole B&B 't Dorpshuis.Gelegen op luttele kilometers van zee en Brugge, ook ideaal als uitvalsbasis om de Polders en het hinterland te verkennen.

LinkDehaan MarC01 LinkAurora LinkPat LinkSpoor